Како да го подобрите држењето на вашето тело со три едноставни вежби (видео вежби)

"Вежбајте за да застанете на цврсти нозе" - ова е мотото на многу фитнес центри кои ги рекламираат своите услуги. Но, оваа фраза не е далеку од вистината. Вежбањето ви помага да одржувате самодоверба, и да чекорите сигурно, без разлика за какви вежби станува збор. Ние денес ќе ви претставиме видео на кои професионална инструкторка детално ќе ви опише три едноставни вежби кои ќе ви помогнат да го подобрите држењето на вашето тело ...

 

www.doktori.mk, 14.12.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби