Како да го намалите стомакот за само 10 дена (видео вежби за жени)

Големиот стомак е голем проблем кој ги мачи и мажите и жените. За да го намалите стомакот треба интензивно да поработите со практикување на соодветна исхрана и интензивни вежби. Видеото кое ви го презентираме во денешната статија може да ви помогне да го намалите стомакот за само 10 дена. 

Но, имајте на ум дека ова се интензивни вежби на кои треба да се посветите, добрата вест е што истите можете да ги правите дома пред вашиот компјутер заедно со инструкторката која ќе ви објасни се во детали ...

 

www.doktori.mk, 25.08.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби