Динамични вежби за рамен стомак во домашни услови

Рамен стомак во домашни услови? Звучи неверојатно, но не е толку тешко да се постигне како што навидум изгледа. Иако календарски сме некаде на средината на летото, според метролозите летото допрва доаѓа што значи не смееме да се откажеме од идејата да го затегнеме и зацврстиме стомакот.

Следете ги вежбите на следното видео и ќе забележите резултати после неколку недели.

 

www.doktori.mk, 22.07.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби