Најдобри вежби за стомачни мускули во домашни услови - Видео

Убави стомачни мускули се градат со секојдневно вежбање. Затоа е добро да се знаат соодветни вежби кои можат да се прават во домашни услови.

Предупредување: Вежбите од следното видео не се лесни и бараат голем напор. Почнете со понизок интензитет на вежбање, па постепено зголемувајте го.

Доколку успеете овие вежби да ги вметнете во вашето секојдневие, рамниот и привлечен стомак е загарантиран. Секако, мора да се знае дека важен фактор за физичкиот изглед и физичкото здравје е и правилната исхрана.

 

Погледнете го видеото и пробајте да ги направите сите овие вежби ;)

www.doktori.mk, 02.02.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби