Прва помош за пушачи

доктор по стоматологија
Прва помош за пушачи

Откажувањето од цигарите е специфичен здравствен проблем кој подразбира интензивна програма на едукација, планирање и имплементација на разни техники за прекин на пушење.

Со овој современ водич кон подобро здравје ќе бидете поблиску до одамна посакуваната цел.


На патот кон најдобрата промена што некогаш сте ја направиле имајте на ум - ништо не е невозможно ;-)

Погледнете ги статиите од рубриката: